Spinatipüreesupp

Rohelisest rohelisem spinatisupp näeb ülicool välja, maitseb väga hea ja on parim valik sinu figuurile. Koore asemel on kasutatud väga lahjat kookospiima ning supi peal ilutseb samuti lahjemast lahjem kitsepiimajuust, mis annab mahedamaitselisele supile karakterit juurde.


Vaja läheb (kogused 2-3 le):
500 g zukiinit
100 g brokkolit
100 g spinatit
1 suurem sibul
3 küüslauguküünt
400 g lahjat kookospiima (100g=62 kcal)
4 tl maitsepärmi
2 spl köögiviljapuljongi kontsentraati vms
soola

Peale: 
u 50 g lahjat kitsepiimajuustu (ntx Esna Juust, Kalamatsi Meierei)
röstitud kõrvitsaseemneid
lehtpeterselli


Tegevuskäik: 
Eemalda zukiini otsad, lõigu see nüüd väiksemateks tükkideks ja viska potti. Lisa juurde brokkoli, kookospiim ning keeda kaanega kaetud potis pehmeks.

Tükelda küüslauk ja sibul, prae mõlemad väheses võis klaasjaks ning lisa supile. Kui köögiviljad on pehmed lisa ka spinat ning keeda veel paar minutit. Püreesta nüüd kogu poti sisu saumikseriga ning maitsesta puljongikontsentraadi, maitsepärmi ja soolaga.

Jaga supp kaussidesse, murenda peale pisut mahedamaitselist kitsepiima juustu, lisa röstitud kõvitsaseemned ja maitseroheline. Kõrvale sobib ahjus pruunistatud ciabatta.

Kommentaarid

Populaarsed postitused